Serdecznie zapraszamy Państwa do zorganizowania Wieczerzy Wigilijnej dla pracowników Waszej firmy. Niezapomniana atmosfera, stylowe wnętrza, dźwięk kolęd oraz pyszne potrawy autorstwa naszego Szefa Kuchni – Grzegorza Szkudlarka, z pewnością sprawią, iż poczujecie się Państwo jak podczas prawdziwej, rodzinnej wigilii Świąt Bożego Narodzenia.
Propozycja I – od 59 zł/os.
Zupa (1p/os.):
– Tradycyjny barszcz czerwony pachnący majerankiem podany z uszkami grzybowymi
Drugie danie (1p/os.):
– Karp smażony soute, podany z gratin ziemniaczanym oraz modrą kapustą na wiśniówce
Lub
– Roladka wieprzowa faszerowana cebulą w ciemnym sosie, podana z gratin ziemniaczanym oraz modrą kapustą na wiśniówce
Propozycja II – od 140 zł/os.
Zupa (1p/os.):
– Zupa grzybowa z kwaśną śmietaną i pieczonym ziemniakiem
Danie główne (2p/os.):
– Filet z sandacza smażony w maśle na sosie kurkowym
– Karp dzwonki
– Roladka wieprzowa faszerowana cebulą, podana w ciemnym sosie
– Kotlet De Volaille z masłem oraz natką pietruszki
Dodatki (1,5p/os.):
– Ziemniaki pieczone
– Łazanki z kapustą
– Pierogi z twarogiem i ziemniakami
– Modra kapusta z porzeczką na wiśniówce
Zakąski (3p/os):
– Śledź w trzech smakach (w śmietanie, z cebulą, z grzybami)
– Półmisek ryb wędzonych z własnej wędzarni
– Jajka na sosie tatarskim
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z fasolą
– Pieczywo jasne i ciemne
– Kompot z suszu pachnący pomarańczą oraz goździkami (0,5 l/os.)
Propozycja III – od 185 zł/os.
Zupa (1p/os.):
– Pikantna zupa rybna na bazie kalmarów, łososia oraz sandacza
Danie główne (2p/os.):
– Pstrąg pieczony w całości podany na liściach szpinaku
– Filet z łososia pieczony podany na sosie buerre blanc
– Karp smażony soute
– Kotlet De Volaille z masłem oraz natką pietruszki
– Policzki wieprzowe w sosie demi glace
Dodatki (1,5p/os.):
– Ziemniaki pieczone
– Łazanki z kapustą
– Bukiet surówek
– Modra kapusta z porzeczką na wiśniówce
Danie ciepłe w trakcie przyjęcia (2p/os.):
– Mix pierogów
/Pierogi z twarogiem i ziemniakami, Pierogi z kapustą, Pierogi z kapustą i grzybami/
– Barszcz czerwony z krokietem z pieczarkami
Zakąski (3p/os.):
– Śledź w trzech smakach (w śmietanie, z cebulą, z grzybami)
– Półmisek ryb wędzonych z własnej wędzarni
– Jajka na sosie tatarskim
– Tradycyjna sałatka jarzynowa
– Sałatka z fasolą
– Pieczywo jasne i ciemne
– Kompot z suszu pachnący pomarańczą oraz goździkami (bez ograniczeń)
1. Noclegi (opcjonalnie).
- MEGA rabat: już od 80 zł./os. (w zależności od ilości osób)!
2. Dodatkowe atrakcje (opcjonalnie).
- np. przygotowanie prezentów dla uczestników, muzyka na żywo, wspólne ubieranie choinki, kolędowanie.
3. Catering.
Istnieje także możliwość zorganizowania Spotkania Wigilijnego u Państwa, w firmie – prosimy o zapytanie.